Proscoop: nieuwe naam in eerste lijn met vertrouwde inzet

Proscoop: nieuwe naam in eerste lijn met vertrouwde inzet

Datum: 22 juni 2017

De ROS’en (regionale ondersteuningsstructuren) Progez en Caransscoop gaan gezamenlijk verder onder de naam Proscoop.  De fusie vond vorig jaar al plaats, maar nu gaan beide organisaties verder onder één naam, met één logoProscoop zet zich vol ambitie en nieuwe ideeën in voor duurzame samenwerking in zorg en welzijn in de regio Noordoost Nederland.  

Tot 21 juni 2017 zijn beide organisaties blijven werken onder hun eigen namen. Nu de integratie van de twee organisaties is afgerond, zijn ze klaar voor een nieuwe stap en gaan ze gezamenlijk verder onder de naam Proscoop.

De naam Proscoop is een logisch gevolg van de fusie in 2016 tussen Progez en Caransscoop. Na de zomer is de nieuwe website gereed. De nieuwe huisstijl moet uitstralen waar Proscoop voor staat: professioneel, verbindend en innovatief.  Met haar gebiedsgerichte advies- en projectteams sluit Proscoop goed aan op lokale en regionale vraagstukken en netwerken. Altijd met open oog voor nieuwe kansen en mogelijkheden, zodat de burgers in regio Noordoost Nederland goede, betaalbare zorg ervaren en zelf de regie kunnen nemen op hun gezondheid.

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *