Thuis in de regio

Thuis in de regio

Datum: 22 juni 2016

jaarbericht-caransscoop-progez-zorgenzNa de voorbereidingen tot de fusie in 2015 brengen Caransscoop en Progez ook gezamenlijk een jaaroverzicht over dat jaar uit. Met als motto: ‘De regio, daar zijn we op ons best, daar voelen we ons thuis’. De fusie is op 1 juli a.s. een feit.

Naast bovenregionale activiteiten, tekenen zich zes regio’s af binnen de combinatie Caransscoop-Progez. Dat zijn de Achterhoek met bijvoorbeeld de projecten Kwetsbare ouderen en Sociale café’s, Arnhem en omgeving met de Regionale Zorgagenda en Kwaliteit meten van resultaten Populatiemanagement, Drenthe met Hollandscheveld verbindt en de Huisartsencoördinator, Flevoland met Gezond op Urk en Leefstijl Lelystad, de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen met Beschikbaarheid Huisartsenzorg Deventer en Samen ontzorgen, de regio Zwolle met Samenwerking Ouderenzorg en OZOverbindzorg in de Kop van Overijssel.

Hoogtepunt met SOLK-congres
Tot bovenregionaal wordt bijvoorbeeld gerekend het Beweegprogramma Blijf in de Benen, Data-Dialoog-Doen, De Gezonde Praktijk met de Zorgondernemersscan, Intervisie en Coaching, Cursussen en Workshops en Zorgindenuurt.info. Een hoogtepunt in 2015 was het SOLK-congres ‘Niet te verklaren? Wel te behandelen’, dat Caransscoop en Progrez samen met Elann en Roset in november organiseerden. Dat Somatisch Onvoldoende verklaarbare Lichamelijke Klachten in de belangstelling staan, bleek wel uit het aantal van 300 deelnemers.

 Het digitale Jaarbericht van Caransscoop en Progrez is hier te bekijken.

 

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *