Continuïteit van de eerste lijn: flitspresentaties gevraagd

Continuïteit van de eerste lijn: flitspresentaties gevraagd

Datum: 3 oktober 2019

Het duurt nog even, maar op 6 maart 2020 vindt het congres Continuïteit en Eerste Lijn plaats. Georganiseerd door de Guus Schrijvers Academie. Daarvoor worden nog enkele sprekers gezocht die als ‘flitspresentator’ in tien minuten tijd een goed voorbeeld, onderzoek, of actueel project willen bespreken tijdens deze bijeenkomst.

Nieuwe ordening van de eerste lijn vanwege de complexere zorgvraag vraagt om nieuwe spelregels, om nieuwe ideeën en om initiatieven. Welke bijdragen kunnen governance, bekostiging en e-health leveren aan de continuïteit van de eerste lijn? Heeft u daar concrete ideeën over? Past uw onderzoek in het thema? Of bent u bij een project betrokken dat gericht is op een van deze thema’s? Aarzel dan niet en meldt u aan als flitspresentator. Zo kunt u uw visie en inzichten delen met een breed publiek. Flitspresentaties worden altijd goed beoordeeld op de studiedagen en congressen.

Reageren
Interesse? Stuur dan vóór 30 oktober 2019 een reactie. Vermeld daarin kort wat het onderwerp en doel van de presentatie is en wat u denkt te kunnen bijdragen. Mail dit naar Petra Schimmel via secretariaat@guusschrijvers.nl.

Deelnemen
Het congres heeft een keur van interessante sprekers met jarenlange ervaring in de eerstelijnszorg. Waaronder Paulien van Hessen, Pim Valentijn, Vera Kampschöer en Eugen Zuiderwijk

Overweegt u om deel te nemen aan dit congres? Tot en met 6 januari geldt er een vroegboekkorting. Zie voor meer informatie en het programma de congrespagina.

 

(Foto: Pixabay)

 

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *