Gevraagd: flitspresentaties voor congres geïntegreerde zorg

Gevraagd: flitspresentaties voor congres geïntegreerde zorg

Datum: 6 augustus 2018

De Guus Schrijvers Academie organiseert op 16 november a.s. een congres over over geïntegreerde zorg tussen eerste en tweede lijn. Met als thema: ‘Realisatie hoofdlijnenakkoorden; de juiste zorg op de juiste plek’. Met plenaire voordrachten, doelgroepgerichte parallelsessies, workshops en flitspresentaties. Voor dat laatste worden nog diverse flitspresentatoren die kort en bondig iets willen vertellen over een actuele ontwikkeling, project, nieuw zorgpad, goed voorbeeld, app of onderzoek over de juiste zorg op de juiste plek.

In het hoofdlijnenakkoord huisartsenzorg is er sprake van 450 miljoen transformatiegeld. Hoe wordt dat bedrag besteed? Gaan zorgverzekeraars samenwerken bij zorginnovaties en ook congruent inkopen? Welke goede projecten en initiatieven zijn er om de zorg en de zorglocatie beter af te stemmen op de patiënt? Hoe kun je deze nieuwe zorginnovaties opschalen en implementeren? Deze (en andere) vragen over ‘de juiste zorg op de juiste plek’ staan centraal op het congres. Zie het volledige programma.

Aanmelden voor flitspresentaties
Heeft u iets interessant te melden over het onderwerp? Schroom niet en laat van u horen. Stuur dan  een mail met daarin kort beschreven wat het onderwerp en doel van de presentatie is naar: marcelstam@guusschrijvers.nl. Doe dat wel vóór 15 september 2018.

Voor vragen over de inhoud van het congres kun je mailen of bellen met Petra Schimmel, secretariaat@guusschrijvers.nl, 06-53370437.

 

(Foto: Shutterstock)

 

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *