Flitspresentatoren gezocht voor studiedag ouderenzorg

Flitspresentatoren gezocht voor studiedag ouderenzorg

Datum: 3 juli 2019

Op 3 oktober a.s. houdt de Guus Schrijvers Academie een studiedag over ouderenzorg in de eerste lijn. Hoe ziet de zorg en dienstverlening rond thuiswonende ouderen er de komende jaren uit? En hoe kan de eerste lijn omgaan met de groeiende groep kwetsbare ouderen die de meeste zorg nodig heeft?
Voor deze studiedag worden nog enkele sprekers gevraagd die als ‘flitspresentator’ een goed voorbeeld, onderzoek, of actueel project rond ouderenzorg in de eerste lijn willen bespreken.

Flitspresentaties worden altijd goed beoordeeld op onze studiedagen en congressen. In tien minuten tijd krijgen de deelnemers informatie over een mooi initiatief. Voor de spreker is het prettig om het goede voorbeeld onder bredere aandacht te brengen.

Aanmelden
Interesse? Stuur dan vóór 15 augustus 2019 een mail met daarin kort beschreven wat het onderwerp en doel van de presentatie is naar: marcelstam@guusschrijvers.nl.  Nadat de organisatoren een keuze hebben gemaakt uit de aanmeldingen, komen de geselecteerde presentaties ook op de website. Is er een mooi initiatief  of project dat volgens u ruim aandacht verdiend? Meld deze dan aan!

Handreiking zorg en ondersteuning voor kwetsbare ouderen thuis
Tijdens deze studiedag is er uitgebreid aandacht voor het Plan van aanpak ‘Zorg en ondersteuning voor kwetsbare ouderen thuis’ en de bijbehorende handreiking die recent is verschenen. Dit is een uitgave van maar liefst 13 zorg- en ondersteuningsorganisaties.
Zie het bericht op ZorgenZ: Nieuwe handreiking kwetsbare ouderen thuis.

 

(Foto Pixabay)

 

 

 

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *