SOLK congres van ROS’en in Zwolle

SOLK congres van ROS’en in Zwolle

Datum: 12 augustus 2015

solk_zorgenzVier ROS’en organiseren op 4 november 2015 in Zwolle het congres ‘SOLK niet te verklaren? Wel te behandelen!’ Voor zorgverleners die op zoek zijn naar handvatten om patiënten met Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten te begrijpen, de juiste weg te wijzen en beter te behandelen.

SOLK is steeds meer een onderwerp op de agenda bij zorgverleners en zorgverzekeraars. Elke zorgverlener kent patiënten met SOLK. Zo heeft in een gemiddelde huisartspraktijk grofweg één derde van de patiënten SOLK.
Het congres speelt in op de actualiteit en de vele vragen over SOLK-patiënten en SOLK-behandeling.

Interactieve workshops
De ROS’en Roset, Elann, Progez en Caransscoop bieden in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle van 15.30 – 21.00 uur een programma met een gevarieerd aanbod van sprekers. Patiënten en ervaringsdeskundigen delen hun ervaringen en vertellen over behandelmethoden. Hiernaast kunnen de deelnemers kiezen uit workshops waarin zij in kleine groepen interactief aan de slag gaan met inzichten en behandelmethoden. Zoals over chronische vermoeidheid met Frits Winter, over oorzakelijke behandeling van SOLK met Marten Klaver, over familieopstellingen met Hans van Ameide, over chronische pijn en over psychosomatische therapiegroepen.

Nadere gegevens over het programma en inschrijven à € 25,00 via deze link.
logos_rossen_zorgenz

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *