Meld u aan voor invitational congres wijkverpleging

Meld u aan voor invitational congres wijkverpleging

Datum: 16 mei 2019

Op donderdagmiddag 14 november 2019 organiseert de NZa het invitational congres wijkverpleging, met als hoofdthema: ‘Bekostiging stimuleert integrale netwerkzorg in de wijkverpleging.’ Er is ruimte voor 350 belangstellenden. Als u uw belangstelling voor het congres kenbaar maakt, heeft u kans op een officiële uitnodiging in september. 

Tijdens het congres worden de resultaten gepresenteerd van de samenwerking tussen NZa en verpleegkundigen, vertegenwoordigers van cliënten, zorgaanbieders- en verzekeraars en partners uit de wetenschap. Deze samenwerking heeft geleid tot een visie op het stimuleren van uitkomstgerichte zorg via bekostiging en contractering en concrete vervolgstappen voor de komende periode.

Interessant programma
Minister Hugo de Jonge van VWS presenteert een keynote-lezing. Er is een plenaire presentatie over de bekostigingsrichting voor de wijkverpleging en er zijn parallelsessies over hoe vernieuwing van de bekostiging een bijdrage gaat leveren aan het stimuleren van waarde gedreven zorg in de wijkverpleging.

Aandachtspunten zijn: een nieuw bekostigingsmodel, verminderen van de administratieve lasten, professionele bedrijfsvoering & compliance en vrijheidsgraden om bij integrale zorg te kunnen samenwerken en goede contractafspraken te kunnen maken. Kortom: ‘Een stappenplan voor het stimuleren van waarde gedreven en integrale netwerkzorg in de wijkverpleging’.

Selectie
Let wel: aan de uitnodiging gaat een selectie vooraf, omdat de NZa het belangrijk vindt dat alle doelgroepen vertegenwoordigd zijn tijdens het congres en we alle betrokken organisaties de kans willen geven hierbij aanwezig te zijn. Deelname is overigens gratis voor de genodigden.

Aanmelden en anderen op de hoogte brengen
Wilt u hier bij zijn? Vult u dan hier uw gegevens in!
Wanneer u iemand kent voor wie dit congres mogelijk ook interessant is, kunt u via dit interesseformulier onder de aandacht te brengen.

 

(Foto: Pixabay)

 

 

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *