Infographic Actiz over Juiste zorg op de juiste plek

Infographic Actiz over Juiste zorg op de juiste plek

Datum: 6 mei 2019

Het realiseren van de juiste zorg op de juiste plek (JZOJP) is leidend in het dagelijks werk van zorgverleners en zorgaanbieders. Samenwerking tussen verschillende zorgpartijen en overheidsinstanties is daarbij cruciaal. Om die samenwerking te stimuleren zijn er verschillende regelingen en informatiebronnen beschikbaar. ActiZ heeft deze nu voor haar leden handzaam op een rijtje gezet met de infographic JZOJP.

In de JZODJP-beweging staat het dagelijks functioneren van mensen centraal. Van daaruit wordt gezocht naar manieren om zorg te verplaatsen (dichterbij mensen thuis), (duurdere) zorg te voorkomen en zorg te vervangen door bijvoorbeeld e-health. Dit helpt mensen beter leven en functioneren met hun ziekte of beperking.

Toolkit voor regionale ondersteuning
De infographic geeft een overzicht van alle achtergrondinformatie. Met een klik komt u bij alle relevante naslagwerken terecht, zoals de hoofdlijnenakkoorden en de diverse programma’s die lopen, zoals Langer Thuis.
Er wordt ook verwezen naar een toolkit voor ondersteuning in de regio, zoals data en adequate financiering. Handig voor iedereen die met dit thema aan de slag wil.

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *