€ 10.000 voor ‘de beste e-health app voor iedereen’

€ 10.000 voor ‘de beste e-health app voor iedereen’

Datum: 24 september 2018

 Heb je een idee voor een e-health app die begrijpelijk en bruikbaar is voor iedereen? Dus ook voor digibeten, mensen met beperkte gezondheidsvaardigheden en laaggeletterden? Doe dan mee met de prijsvraag ‘De beste app voor iedereen’ en maak kans op €10.000 om deze (verder) te ontwikkelen.

Elke dag verschijnen er nieuwe e-health apps. Wereldwijd zijn er al ruim 250.000 en dat neemt snel toe. Vooral laaggeletterden, digibeten en mensen met beperkte gezondheidsvaardigheden kunnen veel baat hebben bij slimme digitale toepassingen. En juist voor deze groepen zijn apps vaak te ingewikkeld. Dat komt vooral omdat de gebruikers niet betrokken worden bij de ontwikkeling van een app. Terwijl zij heel goed kunnen aangeven wat ze belangrijk vinden.

Meedingen kan tot 15 november
Pharos en het National eHealth Living Lab (NeLL) dagen je uit om deel te nemen aan de prijsvraag ‘De beste app voor iedereen’.  Zie ook de algemene voorwaarden.
Laat op een leuke en creatieve manier in een filmpje van maximaal twee minuten zien hoe jij samen met de eindgebruikers tot de e-health-toepassing bent gekomen. Stuur je inzending voor 15 november via WeTransfer naar ehealth4aal@pharos.nl.

Prijsuitreiking op 21 januari
Een jury van gebruikers en een vakjury kiezen in december 2018 drie genomineerden, die op de openingsmanifestatie van de e-healthweek op 21 januari 2019 hun inzending mogen presenteren aan het publiek en de juryleden. Dan wordt ook de prijswinnaar bekend gemaakt. De winnaar ontvangt €10.000,- om het idee voor een app te ontwikkelen of verder te ontwikkelen aan een bestaande app. Daarnaast krijgt de winnaar 32 adviesuren van diverse deskundige organisaties.

(Foto: Shutterstock)

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *