Gezocht: beste dementie-idee van Nederland

Gezocht: beste dementie-idee van Nederland

Datum: 2 november 2018

Wie in de dementiezorg werkt, lost dagelijks grote en kleine problemen op. Dementiezorg Voor Elkaar is op zoek naar briljante ideeën, die meer aandacht verdienen en breed kunnen worden verspreid. Heb jij een goede oplossing gevonden voor een probleem in je werk? Ding dan mee naar het beste Dementie-idee van Nederland.

Gedoe met een indicatiesteller van de Wmo. Cliënten die meer zorg nodig hebben, maar juist minder krijgen na aanmelding voor een verpleeghuis. Thuiswonende ouderen die niet naar de dagbesteding willen, terwijl dat niet alleen voor hen, maar ook voor hun mantelzorgers veel beter zou zijn……De lijst is eindeloos lang. Iedere zorgprofessionals die te maken heeft met mensen met dementie ervaart dat. En juist zij vinden soms slimme oplossingen. Jij ook? Deel deze en doe mee met de Dementiezorg-prijsvraag.

Welzijn van cliënten
Een jury beoordeelt de inzendingen. Belangrijke criteria zijn dat de oplossing bijdraagt aan het welzijn van cliënten en dat deze breed kan worden verspreid. De winnaar wordt bekend gemaakt op het jaarevent van het Deltaplan Dementie op 19 november 2018. Naast de aandacht en de eer, krijgt de winnaar 10 cadeaubonnen van bol.com ter waarde van 50 euro. Leuk voor het hele team.

Meedoen?
Vul het formulier in en verzend dit uiterlijk 12 november. Geef kort aan welk probleem je hebt opgelost en wat die oplossing is. Met het invullen van het prijsvraagformulier geef je toestemming om je oplossing verder te verspreiden.

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *