Ook in Arnhem: platform wijkverpleegkundigen

Ook in Arnhem: platform wijkverpleegkundigen

Datum: 17 oktober 2016
centraal_station_arnhem_zorgenz

Centraal Station Arnhem; foto Christian Müller/Shutterstock

Caransscoop organiseert samen met een regiegroep wijkverpleegkundigen op 15 november een bijeenkomst voor een platform wijkverpleegkundigen in de regio Arnhem. Met sprekers van zorgverzekeraar Menzis en met José van Dorst, voorzitter van de vakgroep wijkverpleegkundigen V&VN.

Wijkverpleegkundigen uit de regio Arnhem willen een regionaal netwerk opzetten. Een netwerk om binnen de eigen beroepsgroep ervaringen uit te wisselen, de onderlinge samenwerking te versterken en de samenwerking met andere professionals in de eerstelijnszorg en de sociale wijkteams te verbeteren. De doelen zijn:
– binnen de eigen beroepsgroep ervaringen uit te wisselen en de onderlinge samenwerking te versterken
– de samenwerking met andere professionals in de eerstelijnszorg en de sociale wijkteams te verbeteren

José van Dorst
Op het programma staan de uitslag van een enquête onder wijkverpleegkundige, presentaties van Rachel Mosselaar en Marc Collast van Menzis en het landelijke perspectief dat José van Dorst kan schetsen (zie het interview met haar op 20 september op Zorgenz). Er is veel ruimte voor interactie en discussie. De deelnemers zitten niet namens hun organisaties aan tafel. Zo kunnen wijkverpleegkundigen – in een informele setting – kennis en praktische ervaringen met elkaar delen. De doelgroep van het platform zijn wijkverpleegkundigen op niveau 5. Ook wijkverpleegkundigen in opleiding tot niveau 5 worden uitgenodigd. De frequentie is 2 tot 3 keer per jaar.

Meer informatie en vragen stellen bij de adviseurs van Caransscoop, Marten Brittijn (T 06 83 207589, E mbrittijn@caransscoop.nl) en Henk-Jan de Winter (T 06 13 598196, E hjdewinter@caransscoop.nl)

Datum: dinsdag 15 november
Tijd: 19.00 – 21.30 uur
Locatie: Insula Dei in Arnhem.

De deelname is kosteloos; aanmelden voor 1 november a.s.

 

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *