Hypotheek voor een apotheker

Hypotheek voor een apotheker

Datum: 31 oktober 2022

Als apotheker huren, of toch kopen

Als je apotheker bent heb je misschien lang geleden samen met andere zorgverleners de handen ineen geslagen en je hebt samen een pand gehuurd. Helemaal ingericht om aan de zorgvraag te kunnen voldoen, met alle faciliteiten onder een dak. Wel zo gemakkelijk natuurlijk. Of je hebt ergens in het centrum van je woonplaats een pand gehuurd vanwaar je je farmaceutische activiteiten bedrijft. Vroeg of laat dringt er zich de vraag op of je het pand waar je zit niet beter kunt kopen. Er kunnen veranderingen plaatsvinden in wetgeving of je eigen persoonlijke situatie die die beslissing rechtvaardigen. Misschien wil je het samen doen met andere zorgverleners die ook een ruimte in het pand huren. Er kunnen allerlei redenen zijn.

Financiële dienstverlener die jouw vak verstaat

Bij het verkrijgen van een hypotheek voor een apotheker wil je natuurlijk wel goed geïnformeerd worden. Want je hebt ook nog je privévermogen en als particulier misschien ook nog een hypotheek op je woning. Gaat dit niet teveel gedoe opleveren? De meeste banken kennen namelijk een scheiding tussen zakelijk en privé. Anders is dit bij Van Lanschot, die specifiek werken voor de zelfstandig openbare apotheker. Zij zijn gespecialiseerd in medische professionals; specialisten die ooit van hun beroep een bedrijf hebben gemaakt. Hun financiële dienstverlening strekt zich uit van producten voor de financiering van je woning tot aan opbouw, overdracht en behoud van je vermogen. Een financiële oplossing voor elke fase van je apothekersorganisatie.

Persoonlijke aandacht

Het is prettig te weten dat er een hypotheekverstrekker en adviseur is die haar expertise heeft in de farmacie en medische zorg. Je weet allebei waar je het over hebt omdat je dezelfde taal spreekt. Jij en Van Lanschot kennen de markt door en door. Gericht advies, met aandacht voor jou en je situatie, is waar het om gaat. Om te komen tot een maatwerkoplossing. Persoonlijk contact met jou als apotheker is daar onderdeel van. Omdat je waarschijnlijk van plan bent om nog vele jaren met plezier je vak uit te oefenen werkt Van Lanschot samen met jou aan een totaalrelatie voor de lange termijn.

Expertise

De markt waar je je als apotheker in bevindt is constant in beweging. Als een vraag van jouw kant een keer buiten de expertise van Van Lanschot valt, schakelt de organisatie een specialist op dat gebied in. Je hoeft er niet zelf voor naar een externe organisatie. Alles blijft onder één dak. Die helderheid geef jij je klanten ook. Je stuurt ze ook niet de deur uit zonder dat ze weten hoe ze een medicijn moeten gebruiken en in welke dosering. Het is van levensbelang. Zo gaan de hypotheekprofessionals ook met jou om. Voor een gezonde en duurzame relatie.

Gerelateerde berichten

Author: Scott

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *