Jaarcongres Alles is Gezondheid

Jaarcongres Alles is Gezondheid

Datum: 13 juni 2019

Datum | Tijd
Datum(s) - 13/06/2019
10:15 - 16:30 uur

Locatie
Strijp-S


Veel bekende sprekers deze keer bij het jaarcongres van Alles is Gezondheid. Het thema is wisselwerking. Bijvoorbeeld tussen mens, technologie en natuur. Tussen mentale en fysieke gezondheid. Tussen systeemwereld en leefomgeving.
Stap uit je comfort zone en wissel van perspectief, leer van praktijkervaringen in het brede netwerk, brainstorm over oplossingen voor jouw organisatie, doe nieuwe trends en inzichten op of werk mee aan de uitwerking van een actueel vraagstuk.

In de ochtend is er de keynote ‘Landscapes of the Future’ van kunstenaar, innovator, ondernemer en social designer Daan Roosegaarde. In de middag is er sprake van uitwisseling en uitwerking met o.a. Lucien Engelen (Transform.Health, Deloitte), Esther van Fenema (Psychiater, columnist), Vincent Taapken (New Industry Development), Machteld Huber (Institute for Positive Health), Mark Levels (Universiteit Maastricht), Rachelle van der Linden (co-founder KNAB bank, EnergieDirect), Andrew Simons (Gezonde Basisschool van de Toekomst), Jolanda Maas (VU, Natuur en Gezondheid), Marieke Wiebing (Voel je goed!, Lezen & Schrijven), Simeon Karsten (Vitamine Z) en Wing Yan Man (3310-School for Millennials).

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *