ZorgImpuls vindt opvolging in eigen kring

ZorgImpuls vindt opvolging in eigen kring

Datum: 25 augustus 2015

zorgimpuls_robert_waterreus_zorgenzRobert Waterreus is per 1 september a.s de nieuwe directeur/bestuurder van ZorgImpuls. Hij was afgelopen jaren senior adviseur en programmamanager bij de ROS in Rijnmond, alsmeden directeur bij Ketenzorg Walcheren BV en Eerstelijns GGZ Zeeland BV. Robert heeft daarmee niet alleen veel kennis van de eerste lijn maar beschikt ook over een uitgebreid netwerk in de regio.

“Met zijn kennis van het veld en professionele ervaring zijn we ervan overtuigd in Robert Waterreus een inspirerende nieuwe directeur voor ZorgImpuls te hebben gevonden. Wij zijn erg verheugd met zijn aanstelling en zien in hem een uitstekende opvolger van Femke Grondheid”, aldus Jan Hoogendorp, voorzitter Raad van Toezicht ZorgImpuls.
Femke Gronheid is een nieuwe uitdaging aangegaan als directeur Medisch Specialistisch Bedrijf van het Groene Hart ziekenhuis in Gouda.

Grote uitdagingen
Robert Waterreus over zijn nieuwe functie: “De verschillende transities in de zorg brengen grote uitdagingen met zich mee voor de eerste lijn. De verdere versterking van de eerste lijn en samenwerking in en met de eerste lijn is hierbij cruciaal. Ik zie er zeer naar uit om in mijn nieuwe rol samen met het team van ZorgImpuls het veld te ondersteunen bij het vorm en inhoud geven aan deze uitdagingen.”

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *