ZorgenZ heeft een nieuwe eigenaar

ZorgenZ heeft een nieuwe eigenaar

Datum: 3 februari 2020

De website ZorgenZ heeft een nieuwe eigenaar: Silver Fox Media. Het bedrijf specialiseert zich in informatievoorziening, vermaak en events voor 65-plussers. Een van de focuspunten is het helpen van senioren met verantwoord langer thuis wonen. Dat doet Silver Fox media bijvoorbeeld via de site LangerThuisinHuis.nl, die ook nog volop in ontwikkeling is. Eind maart hoopt het bedrijf het nieuwe design te presenteren waarbij gebruiksvriendelijkheid voor de doelgroep voorop staat.

“Voor senioren, zeker die langer thuis wonen, is zorg aan huis via de wijkverpleging en nauwe samenwerking met huisartsen en mantelzorgers uiteraard onmisbaar. Dat hoeven wij de professionals die ZorgenZ bezoeken natuurlijk niet te vertellen. Daarom vinden wij het een prachtige kans om ZorgenZ over te nemen. Het is een mooie aanvulling op ons portfolio”, aldus Jan-Peter Boer van Silver Fox Media.

Nieuwsbrief Langer Thuis in Huis
“Hoe we de website inhoudelijk gaan invullen, weten we nog niet precies. Daarover beraden wij ons nu. In elk geval willen wij u uitnodigen om lid te worden van de Langer Thuis in Huis-nieuwsbrief voor nieuws en handige artikelen over alles wat met langer thuis wonen te maken heeft. Van tips om babbeltrucs te herkennen en anti-eenzaamheidstips van een 92-jarige, tot valpreventietips, informatie over de Wmo en suggesties om bestaande woningen voor een realistisch budget levensloopbestendig te maken. Aanmelden kan hier.”

Over Silver Fox Media
Silver Fox Media, gevestigd in Nunspeet is gespecialiseerd in het aanbieden van online, kwalitatieve content met daarbij een focus op zorg en senioren.

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *