Word ambassadeur Rookvrije Start

Word ambassadeur Rookvrije Start

Datum: 5 september 2017

gezondhuizen_zorgenzDe Taskforce Rookvrije Start verwelkomt graag nieuwe ambassadeurs! Een  ambassadeur zet zich binnen zijn organisatie in voor een rookvrije start en motiveert collega’s. Op 4 oktober vindt de conferentie Rookvrije Start plaats.

Ambassadeurs krijgen onder andere toegang tot de nieuwe e-learning Rookvrije Start, gratis voorlichtingsmaterialen, de nieuwsbrief en toegang tot het digitaal platform, waar ze met andere ambassadeurs kunnen discussiëren.

Conferentie Rookvrije Start op 4 oktober
Op 4 oktober wordt de ambassadeursconferentie Rookvrije Start georganiseerd. Deze dag is bedoeld voor alle zorgprofessionals die (aanstaande) ouders willen helpen bij het stoppen met roken. De conferentie biedt alle mogelijkheid om kennis en ervaringen uit te wisselen, workshops te volgen en tips & tricks op te doen.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden. De conferentie is gratis.

Klik hier voor meer informatie over het ambassadeurschap.

Het congres vindt plaats in De Observant, Stadhuisplein 7, te Amersfoort. Er zijn drie workshops: stoppen met roken en zwangerschap, agendasetting, gemeenschappelijk stoppen met roken beleid in de multidisciplinaire (geboorte)zorg.

(Foto: Shutterstock)

 

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *