Tips voor een erotische massage

Tips voor een erotische massage

Datum: 3 maart 2023

Erotische massage is een van de meest luxueuze vormen van ‘voorspel’ die er is. Het is de perfecte manier om fysiek en emotioneel contact te maken, maar ook om iemand op te winden, tot hij of zij helemaal klaar is voor het ‘echte’ werk! Bovendien is het geweldig voor de mentale gezondheid.

Maar hoe geef je nu eigenlijk een erotische massage? Het is simpel. Maar er zijn wel een aantal dingen waaraan je moet voldoen. Lees snel verder om ervoor te zorgen dat jij je partner binnenkort de meest erotische massage geeft die er maar is!

Creëer de juiste sfeer

Je hebt geen enorme flat nodig om een ​​erotische massage te geven, zolang de ruimte die je hebt maar leuk en ontspannen (en comfortabel) is. Of je nu van plan bent je partner in je slaapkamer of woonkamer te masseren: het creëren van de juiste sfeer is essentieel.

Om de sfeer te bepalen, kun je beginnen met het warm maken van de kamer. Aangezien je partner waarschijnlijk naakt zal zijn (of in ieder geval halfnaakt), wil je ervoor zorgen dat de omgeving zo behaaglijk mogelijk is.

Daarnaast wil je ook de lichten dimmen of wat kaarsen aansteken. Harde verlichting kan een ongemakkelijke afleiding zijn tijdens de massage, dus breng een beetje romantiek aan waar nodig.

Zorg voor goede accessoires

Een van de belangrijkste onderdelen van je massage is een gladde erotische massage olie of lotion, die gemakkelijk glijdt en de huid van je partner glad en gevoed laat aanvoelen. Je zou gewone massageolie kunnen gebruiken, likbare olie, verwarmende olie en nog veel meer.

Ook zou je een massagekaars kunnen gebruiken. Steek de pit aan en je zult zie dat wanneer de was smelt, de kaars verandert in een warme vloeistof die veilig op de huid kan worden gegoten. Massagekaarsen zijn geweldig voor het toevoegen van een kleine ceremonie aan je erotische massage-ervaring.

Zo geef je de beste erotische massage

Zo geef je de beste erotische massage

Ongeacht welk lichaamsdeel je gaat masseren: er zijn technieken die bijna overal kunnen worden toegepast. Pas op dat je niet te hard drukt of pijn veroorzaakt tijdens het masseren. Neem de tijd om bij je partner te checken om erachter te komen wat hij of zij fijn vindt.

Eerste aanraking

De eerste paar aanrakingen die je maakt moeten lang, aanhoudend en doelgericht zijn. Psychologisch gezien zal stevig contact je partner geruststellen en ze een veilig gevoel geven.

Breng de massageolie/lotion aan

Hierdoor wordt de huid opgewarmd. Je handen moeten plat zijn, maar je vingers ontspannen, zodat ze kunnen spreiden en de natuurlijke contouren van het lichaam van je partner kunnen volgen.

Vingertoppen

Je zou in de verleiding kunnen komen om intens en diep te masseren, maar het tegenovergestelde kan opwindender zijn. Gebruik je vingertoppen om de contouren van het lichaam van je partner te volgen.

Ga met je vingers door het haar, strijk zachtjes over de nek met je vingertoppen of volg de vloeiende rondingen van je partners lippen met je duimen. Deze zachte aanraking stelt je in staat om je aanraking vloeiend van het ene lichaamsdeel naar het andere te verplaatsen. Bovendien zal het je partner opwinden.

Duimen kneden

Het drukken, kneden en rollen van de duimen tegen het lichaam is een geweldige manier om spanning in de spieren te trainen. Druk je duimen tegen elk lichaamsdeel en beweeg ze soepel van je af, waarbij je de volledige strekking van je duimen gebruikt.

Door elke duim één voor één te bewegen, ontstaat een continu rollend gevoel dat knopen en krappe plekken zal verwijderen. Dit werkt vooral goed op de rug, schouders, voeten en dijen.

De rest is aan jou…

Je bent nu op het punt aanbelandt waarop je van ‘massage’ naar ‘erotische massage’ kunt gaan. Wat je vervolgens doet, is helemaal aan jou, maar als je de seksuele spanning nog langer wilt opwekken, zijn er een aantal verbazingwekkende dingen die je eerst kunt doen, voordat je overgaat op penetratie. Meer tips vind je op Singlessite.nl.

Denk jij dat je er klaar voor bent om een geweldige, erotische massage te geven? De beste tip die we kunnen meegeven is: volg vooral je gevoel. Doe wat goed voelt voor jou en je partner. Ieder mens is immers anders!

Gerelateerde berichten

Author: Scott

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *