Thuisarts.nl vernieuwd: meer focus op inhoud

Thuisarts.nl vernieuwd: meer focus op inhoud

Datum: 17 augustus 2017

zelfmanagement_zorgenzHet Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) heeft de website Thuisarts.nl vernieuwd. Met het nieuwe, moderne uiterlijk is de onafhankelijke en betrouwbare publieksinformatie nog beter toegankelijk voor de circa 1,7 miljoen maandelijkse bezoekers. Het nieuwe ontwerp is bewust rustig gehouden om primair te kunnen focussen op de inhoud.

Het is belangrijk dat huisartsen, publiek en patiënten via Thuisarts.nl snel en eenvoudig de juiste informatie over ziekte en gezondheid kunnen vinden. Om blijvend aan deze vraag te voldoen, is de website continu in ontwikkeling.
Een van de vernieuwingen is dat de website optimaal meeschaalt met elk apparaat, ongeacht of die op desktop, laptop, tablet of smartphone wordt bekeken.

Voorlichtingsfilms beter te vinden
Bij de ontwikkeling van de website is rekening gehouden met het huidige gebruik. Hieruit blijkt dat de meeste bezoekers van Thuisarts.nl rechtstreeks op een inhoudspagina terechtkomen. In het nieuwe ontwerp zijn de voorlichtingsfilms over een probleem of aandoening op deze pagina’s nog beter vindbaar. Bovendien is het navigeren binnen de website makkelijker en overzichtelijker.

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *