Springtij: theatervoorstelling over eigen regie en zelfmanagement

Springtij: theatervoorstelling over eigen regie en zelfmanagement

Datum: 11 april 2016

springtij_theatervoorstelling_zorgenzNa succesvolle optredens bij onder andere ROS Almere, Progez en Caransscoop, haalt nu Raedelijn de theatervoorstelling Springtij van Productiehuis Plezant naar het centrum van het land. De locatie op donderdag 23 juni a.s. is Theater Aan de Slinger in Houten.

Deze theatervoorstelling is een onderdeel van de beweging in Utrecht die streeft naar gezondheid, gedrag en eigen regie op regionaal, wijk en praktijkniveau. Welke betekenis hebben deze woorden voor de professional en de bestuurder? Het verhaal dat Plezant op de planken brengt gaat over zes huisgenoten, allemaal zorgprofessionals, die elkaar na twintig jaar ontmoeten in een vakantiehuis in de Ardennen. Ze delen hun levens van de afgelopen twee decennia en zetten deze af tegen de actualiteit van een op drift geraakte gezondheidszorg die in tien jaar tijd van 45 miljard naar 90 miljard kosten is gestegen. Waar willen we over twintig jaar zijn? En wat vraagt dit van een ieder? Springtij is een voorstelling over verlangen, dilemma’s, ontkenning, waarden, doen en laten.

Ontspanning met inhoud
Wie zin heeft in een avondje ontspanning met inhoud, met confrontatie, inspiratie en humor, is hier op zijn plaats. Wie termen als ‘eigen regie’ en ‘werken aan gezondheid’ eens van een andere kant wil bekijken, vanuit een stoel in het theater, zit bij de juiste voorstelling. Ga naar de website van Raedelijn voor meer informatie over de voorstelling, het programma op 23 juni, een trailer van Springtij en de inschrijving.

(Foto: Productiehuis Plezant)

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *