Samenwerking tussen ROSAlmere en 1ste Lijn Amsterdam

Samenwerking tussen ROSAlmere en 1ste Lijn Amsterdam

Datum: 6 juli 2016

high_five_zorgenzROSAlmere en 1ste Lijn Amsterdam onderzoeken op welke gebieden er kan worden samengewerkt. De ROS’en bekijken hoe kennis en expertise van de medewerkers kan worden gebundeld met als doel de diensten in Almere en Amsterdam beter tot hun recht te laten komen.

In de samenwerking die de laatste maanden op gang is gekomen, sparren adviseurs van beide organisaties vaker met elkaar en wellicht dat in de toekomst de samenwerking wordt uitgebreid. Het is niet onwaarschijnlijk dat adviseurs van ROSAlmere in de toekomst een bijdrage zullen leveren aan het verbinden, verbeteren en versterken van de zorg in Amsterdam. Dat geldt andersom voor 1ste Lijn Amsterdam in de regio Almere. In elk geval zal steeds meer verbinding met elkaar worden gezocht.

Samen optrekken
De Amsterdamse en Almeerse adviseurs hebben gezamenlijk een training ‘Programmamanagement’ gevolgd en drie medewerkers worden ingezet voor beide organisaties.
Wim Klein Nagelvoort werkt sinds 2006 bij ROSAlmere als adviseur en manager. In Almere houdt hij zich voornamelijk bezig met het Landelijk netwerk Ouder en Kindzorg, netwerk geriatrie, Eigen Kracht Wijzer en Zorg op de juiste plek. Sinds vorig jaar werkt hij ook 12 uur per week bij 1ste Lijn Amsterdam op het thema ‘Ouderenzorg’.
Kim Willemse projectmedewerker bij 1ste Lijn Amsterdam sinds augustus 2008 is sinds 1 mei jl. gedetacheerd als officemanager bij ROSAlmere voor 2 dagen per week.
– Nieuw bij het team adviseurs is Ineke Zekveld. Zij is freelancer bij zowel ROSAlmere als bij 1ste Lijn Amsterdam.

In de loop van dit jaar we worden meer artikelen in elkaars nieuwsbrieven gepubliceerd. Voor de toekomst wordt bekeken of het mogelijk is om beide nieuwsbrieven en websites te integreren. Het publiceren van het plaatselijke scholingsaanbod is daarvan een onderdeel.

(foto: Can be done/Shutterstock)

 

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *