Een Robuust jaar digitaal

Een Robuust jaar digitaal

Datum: 17 juni 2016

Robuust_Jaaroverzicht_ZorgenzEen online Jaaroverzicht zoals online bedoeld in. Robuust vat het jaar 2015 samen in een overzichtelijk digitaal document dat het verloop in grote lijnen schetst. Wie details wil weten, klikt op de links voor meer informatie.

Een kaartje geeft bijvoorbeeld de tien programma’s weer in Zuid-Nederland waar Robuust het management voert. Vervolgens worden met foto’s de programmateams voorgesteld: een programmamanager, een sparringpartner, een kennismanager en een communicatie-adviseur.

Extern en intern
In twee quote’s laten externen weten wat ze van Robuust vinden, waarna een opsomming volgt van externe relaties. Voor de organisatie houdt dit een grote variatie in: van strategisch projectadviseur tot deelname aan netwerken. Ook op het personele vlak weinig woorden maar een korte vermelding van deelname aan opleidingen, ziekteverzuim, interne promoties en het verloop van medewerkers.

Tienjarig jubileum
Deze grote ROS in Zuid-Nederland, in de provincies Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en de regio Nijmegen, bestond in 2015 tien jaar, wat ook een jubileum voor drie Robuusters betekende. Bernadette van Ling trad aan als nieuwe directeur, er werd een nieuw strategisch plan opgesteld, de inspiratiedag over positieve gezondheid kreeg veel aandacht en de aanwezigheid in social media groeide. De website Lijnloos zag het licht. Het is mogelijk om met dit online overzicht in een paar minuten op het hele jaar 2015 terug te blokken én te zien waar het de komende jaren naartoe gaat.

Ga hier naar het Jaaroverzicht 2015.

 

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *