Roadshow Langer Zelfstandig Thuis

Roadshow Langer Zelfstandig Thuis

Datum: 28 oktober 2015

roadshow_langer_thuis_friesland_zorgenzZorgverzekeraar De Friesland bezoekt met een domotica-unit zorgverleners om hen kennis te laten maken met technieken die het Langer Zelfstandig Thuis wonen vergemakkelijken. De Friesland heeft speciaal voor deze acht weken durende tour Langer Zelfstandig Thuis een unit laten bouwen waarin domotica is verwerkt. De tour gaat langs ruim 30 locaties in Friesland.

Verpleegkundigen, ergo- en fysiotherapeuten, wijkverpleegkundigen, huisartsen, praktijkondersteuners, verzorgend en verplegend personeel, wijkteams en Wmo-consulenten kunnen in de unit kennis maken met diverse technische mogelijkheden, variërend van heel eenvoudig tot zeer geavanceerd. In de 36 vierkante meter grote unit is te zien en te ervaren hoe domotica in de keuken, slaapkamer en badkamer het wonen thuis voor de ouder wordende bewoner beter, veiliger en comfortabeler kan maken. Tot en met 16 november wordt vier maal per dag een presentatie van 1,5 uur gehouden.

Aanmelden
De zorgprofessionals, die zich gratis via de website Bijeenkomstenvandfz.nl  kunnen opgeven voor een bezoek aan de unit, kunnen ook van gedachten wisselen over hun ervaringen met medewerkers van De Friesland.

De roadshow Langer Zelfstandig Thuis wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting De Friesland en is in samenwerking met bouwgroep Dijkstra Draisma, stichting GEEF, Generatiehuis, mijnhuisopmaat.nl en De Friesland Zorgverzekeraar ontwikkeld.

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *