Raedelijn: Terugblikkend vooruit – Jaarverslag 2014

Raedelijn: Terugblikkend vooruit – Jaarverslag 2014

Datum: 2 juli 2015

raedelijn_jaarversla_2014_zorgenzHet is een goede traditie aan het worden: het jaarverslag van Raedelijn als digitaal magazine. Het thema voor het verslagjaar 2014 is: Verandering, beweging en verbinding.

Over het thema schrijft Nienke Hulshof in het voorwoord: “Verandering, beweging en verbinding. Dat is voor mij 2014 in drie woorden. Het zijn dynamische woorden die passen bij een dynamisch zorgveld. Toch is het goed om stil te staan bij wat dit heeft gebracht. Om even pas op de plaats te maken. En dat doen we dan ook met dit jaarverslag. We belichten negen projecten in ons werkgebied. Projecten die de beweging van tweede naar eerste lijn en naar gezondheid mede ondersteunen. De mooiste drie projecten van programmalijn Eerste lijn, Eerste lijn en Gemeente en Eerste en Tweede lijn. En omdat bewegen in ons bloed zit, kijken we in dit magazine ook even vooruit.”

Boeiende portretten
Het jaarverslag bevat enkele eerder verschenen interviews in tekst en beeld, maar ook boeiende nieuwe portretten van zorgverleners en mensen die met het hart op de goede plaats centraal in Nederland de zorg organiseren. Nieuw is negen keer de vooruitblik van een adviseur van Raedelijn hierbij. Op Zorgenz nemen we volgende week aan van de interviews over. Maar klik nu op deze link voor het mooie, zorgvuldig geredigeerde en opgemaakte jaarverslag 2014 van Raedelijn en zet het – na het lezen – in de digitale boekenkast.

 

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *