Partners gezocht voor e-healthweek: 21 – 27 januari

Partners gezocht voor e-healthweek: 21 – 27 januari

Datum: 8 oktober 2016

ehealthweek_zorgenzVan 21 tot 27 januari is er de landelijke e-healthweek. Georganiseerd door het ministerie van VWS en EPC (Platform voor InformatieSamenleving). De organisaties zijn op zoek naar partners die willen laten zien wat e-health is en hoe het werkt. Het moet een week worden die bol staat van e-healt in diverse regio’s. Op 7 november wordt een partnerbijeenkomst georganiseerd.

E-health is niet meer weg te denken uit de samenleving. Toch is het nog steeds redelijk onbekend bij het grote publiek. Wat betekent e-health in de praktijk en hoe maak je daar zinvol gebruik van? De landelijke e-healthweek moet de bekendheid vergroten. Hoe meer partners, des te meer Nederlanders in contact worden gebracht met e-health. Tegelijk is het een kans voor zorgverleners om zich met hun dienstverlening goed te profileren.

Laten zien hoe het werkt
Iedereen kan meedoen aan de e-healthweek: zorgverleners, zorginstellingen, patiëntenplatforms, enz. Doel is te laten zien wat e-health is en anderen te laten ervaren hoe e-health werkt. Dat kan met tal van activiteiten. Van nieuwsbriefmailing tot aan colleges, een workshop voor omwonenden, een mini-campagne, noem maar op. De organisatoren denken graag mee met mensen die het initiatief nemen.

Campagnematerialen en bijeenkomst
Wie optreedt als partner komt met een logo op de website van de e-ehalthweek. Partners kunnen gebruik maken van voor deze e-healthweek ontwikkelde campagnematerialen, zoals logo’s, banners en voorbeelden. De minister en staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zullen overigens ook enkele events bijwonen. Om aan ideeën verder invulling te geven, nader kennis te maken en plannen uit te wisselen, is er op donderdag 17 november een partnerbijeenkomst in Den Haag.

Ga voor alle informatie naar e-healthweek.net.

(De foto komt uit de flyer voor de e-healthweek)

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *