Bijeenkomst voor eerstelijnszorgverleners

Bijeenkomst voor eerstelijnszorgverleners

Datum: 2 november 2017

Raedelijn organiseert op 29 november een bijeenkomst voor iedereen die werkzaam is in en om de eerstelijnszorg. Met als titel: Waarmee kan ik u helpen? Op ontdekking in ​en om ​de eerstelijnszorg. Het Oude Magazijn in Amersfoort wordt een vrijplaats voor nieuwe ideeën, verrassende ontmoetingen en een frisse blik. 

Laat u inspireren door gangmakers van binnen en buiten de zorg. Deelnemers kunnen luisteren, maar ook meepraten en meedoen: dilemma’s, ervaringen en vragen delen met collega-professionals uit de eerstelijnszorg, met gemeenten en sociale ondernemers.

Sprekers
Journalist en publicist Joris Luyendijk geeft in zijn herkenbare stijl een beschouwing op de zorg. Op welke vanzelfsprekendheden in de zorg presenteert hij een nieuwe kijk?
Huisarts Toosje Valkenburg is een van de initiatiefnemers van ‘Het roer moet om’. Zij gaat in op de vraag hoe je beweging krijgt in de zorg, in een tijdperk vol verandering.
Steven van de Vijver woonde drie jaar in Nairobi en schreef het boek Vet arm over de alarmerende opmars van obesitas in de sloppenwijken. Geen vanzelfsprekende combinatie, maar hoe bereidt de eerstelijnszorg in Nederland zich voor op dit soort onverwachte ontwikkelingen?

Accreditatie
Accreditatie is aangevraagd voor: huisartsen, praktijkondersteuners, fysio- en oefentherapeuten, diëtisten, eerstelijnspsychologen, logopedisten, apothekers, verloskundigen, wijkverpleegkundigen.

Meer informatie
De bijeenkomst vindt plaats op 29 november a.s. van 16.00 – 20.00 uur in Het Oude Magazijn te Amersfoort. Toegang is gratis.
Kijk hier voor meer informatie en aanmelding.

 

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *