Gerry de Valk: Vertrek bij Omring

Gerry de Valk: Vertrek bij Omring

Datum: 12 mei 2017

gerry_de_valk_zorgenzZe krijgt veel waardering op LinkedIn nu Gerry de Valk na 4,5 jaar haar opdracht bij Omring afrondt. Gerry, vanaf de start columnist bij Zorgenz, draagt haar interimtaak als Directeur van het Advies Behandelcentrum en Geriatrische Revalidatie over aan Anne Veldhof.

Bij haar vertrek bedankt ze voor wat Omring haar in deze periode heeft gebracht. In wat ook een Top-50 had kunnen zijn, benoemt ze haar Top-5. Deze neemt Zorgenz graag over.

  1. Behandelaren zijn tè leuk om mee en voor te werken. Het zijn kritische zorgprofessionals die ‘intrinsiek gemotiveerd zijn tot ze hun baas ontmoeten’ (quote van Mathieu Weggeman). Dat werken voor en met behandelaren blijf ik wat mij betreft nog wel een tijdje doen.
  2. Omring is een prachtige zorgorganisatie die mij de kans heeft geboden om te ontdekken welke mooie dingen er allemaal gebeuren in de ouderenzorg.
  3. Werkelijk iedereen heeft een mening over de ouderenzorg. Het is net het Nederlands Elftal.
  4. Wat hebben we onwijs veel bereikt binnen de advies- en behandeldienst. Maar ook: wat is er nog onwijs veel te doen! Niet alleen bij Omring maar bij alle behandeldiensten. Want ik ben er van overtuigd dat de behandeldienst van nu en de behandeldienst van over pakweg 5 jaar er echt anders uit zal zien. Nieuw behandelaarschap komt er aan.
  5. De Afsluitdijk kan ik dromen. Elk stukje. Doe me een blinddoek om en ik rij zonder aarzelen van Friesland naar West-Friesland en weer terug. Ga ik ook nog even halverwege tanken.

Gerry de Valk blijft MediDiensten (‘Voor behandelaren met moed, ziel en zakelijkheid’) leiden en is sinds medio 2016 Projectleider Centrale Behandeldienst van de Zorggroep Alliade in Friesland.

 

 

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *