Mura Zorgadvies: nieuwe naam met nieuw elan voor St. Oogg

Mura Zorgadvies: nieuwe naam met nieuw elan voor St. Oogg

Datum: 29 januari 2018

Mura Zorgadvies is de nieuwe naam voor Stichting Oogg. De organisatie is méér dan alleen een regionale ondersteuningsorganisatie. Met een pro-actieve houding zet ze zich in voor het brede zorgveld. Daarom is gekozen voor een nieuwe naam, met een nieuw logo en een nieuwe huisstijl.

Op feestelijke wijze is de nieuwe naam en het logo van Mura Zorgadvies onthuld. Ingrid Elie en Eefje de Bruijne, de directie van Mura, hebben met het team en een aantal klanten geproost op de nieuwe toekomst.
“Onze ambitie gaat verder dan bij de oude naam past. OOGG was een afkorting van de ondersteuningsorganisatie en we zijn inmiddels veel meer dan dat. Bovendien dachten mensen bij de oude naam soms dat het om oog-zorg zou gaan”, geeft Eefje de Bruijne aan.  Tijd dus voor een nieuwe start of beter gezegd: een vliegende doorstart.

Innovaties en kennissessies
Ingrid Elie vult aan: “We willen vooruit en Mura geeft ons die ruimte. We blijven partijen in de regio verbinden en werken met dezelfde hoge kwaliteit. Maar we gaan ook op zoek naar innovaties om de zorg echt te verbeteren. Doordat we met onze ‘voeten in de klei staan’, zijn we er goed in om abstracte plannen om te zetten naar concrete doelstellingen. We kennen de spelers in de regio en weten daardoor welke partijen we bij verschillende projecten kunnen betrekken. Mura gaat ook meer kennissessies en trainingen organiseren. Daarmee willen we klanten inspireren om de zorg te blijven ontwikkelen. Met als doel dat het de gezondheid van mensen en de kwaliteit van zorg ten goede komt.”

Verbinding staat centraal
Samen met klanten werkt Mura aan het vernieuwen en verbeteren van de zorg. Mura zet vragen in een breder perspectief, door er net even anders naar te kijken dan je zelf gewend bent. Hiermee creëren de adviseurs van Mura ruimte voor nieuwe en verrassende oplossingen. Centraal staat altijd dat Mura verbindt: mensen uit verschillende disciplines, organisaties die diverse belangen hebben, landelijke ontwikkelingen met concrete lokale kansen. Door die manier van werken zorgt Mura voor oplossingen die écht succesvol en duurzaam zijn. “Onze adviseurs hebben gevoel voor onderlinge relaties, hart voor de zaak en het enthousiasme om projecten tot een goed einde brengen. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat zorgverleners hun doel bereiken!” zegt Eefje de Bruijne. “Ons team heeft alle kwaliteiten om de stap vooruit te zetten. Met een frisse blik gaan we vol energie vooruit”.

Open, krachtig en energiek
En waar staat Mura voor? Dit maal is het geen afkorting. “Daar hebben we bewust voor gekozen”, aldus Eefje de Bruijne. “Als team hebben we met elkaar deze naam bedacht. Het moest passen bij onze organisatie: open, krachtig, modern en energiek. Daarin zijn we naar ons idee goed geslaagd.”

 

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *