Betere zorg: Masterclass Zorgnetwerken

Betere zorg: Masterclass Zorgnetwerken

Datum: 6 december 2019

De zorg heeft veel te verduren. De kosten lopen op en we verliezen de focus op dat wat er écht toe doet. Het moet ánders. Beter. Goedkoper. Klantvriendelijker. Niet de zorgkosten of de productie moeten centraal staan, maar de waarden. Hoe organiseer je een succesvol zorgnetwerk, om samen te komen tot waardegedreven zorg?

Wil je werk maken van een waardegedreven zorgnetwerk met focus op kwaliteit, gezondheid en kosten? En wil je de organisatie sámen goed  organiseren, zodat de patiënt er letterlijk beter van wordt? Dat leer je tijdens de training Zorgnetwerken van Essenburgh Training & Advies. .

De training waardegedreven zorgnetwerken is super praktisch en 100% op maat gemaakt voor jouw situatie. Je krijgt in 3 dagen grip op de samenwerking. Je leert de basisprincipes van waardegedreven zorg. Hoe je de samenwerking in een zorgnetwerk vormgeeft. En maakt een business case voor een netwerk van het hoogste niveau: een netwerk dat daadwerkelijk bijdraagt aan value-based healthcare of Triple aim doelstellingen.  Na afloop van de training profiteer je van het bijbehorende support-programma. Je krijgt dan ondersteuning bij het in praktijk brengen van je leerdoelen.

Bewezen formule                                                                                                                                          
Essenburgh Training & Advies heeft op basis van het Regenboogmodel en (inter)nationale voorbeelden de succesfactoren van zorgnetwerken in kaart gebracht.

In 3 dagen leer je wat:
* * Wat netwerkzorg oplevert
* * Hoe je succesvol netwerkzorg organiseert en
* * Hoe je een business case voor netwerkzorg maakt 

Data en aanmelding
Aanmelden kan voor de volgende data:
= 23 januari, 30 januari en 6 februari 2020
= 17 september, 24 september en 1 oktober 2020

Extra’s
De training waardegedreven zorgnetwerken is super praktisch en 100% op maat gemaakt voor jouw situatie. Na afloop van de training profiteer je van het support-programma. Je krijgt dan ondersteuning bij het in praktijk brengen van je leerdoelen. Ook heb je toegang tot een digitale leeromgeving.

Kortom, een training met impact – Wat wil je bereiken? Essenburgh Training en Advies hoort het graag
Kijk hier voor alle informatie of vraag de brochure aan

 

(Fotografie en tekst i.s.m. Essenburgh Training & Advies)

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *