Magazine over Zorg in de Wijk van ZONH

Magazine over Zorg in de Wijk van ZONH

Datum: 2 juli 2015

magazine_zonh_zorgenzHet eerste digizine van de ROS ZONH in Noord-Holland gaat over Zorg in de Wijk. Een andere manier om de aandacht te vragen voor belangrijke thema’s in het werkveld van de zorgverleners. Zorg in de wijk is de laatste jaren een veelgebruikte combinatie van woorden. Maar het is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom een digitaal magazine ter inspiratie.

Jeroen van de Noordaa trapt in het digizine als volgt af: “We hebben met elkaar de verantwoordelijkheid om als het echt nodig is de mensen in de wijk of buurt de weg te wijzen. Niet van het kastje naar de muur, maar zo snel als mogelijk naar de juiste plek. Daar hebben alle bewoners en professionals die in de wijk wonen en werken elkaar voor nodig. De hekken om de domeinen heen moeten worden weggehaald, zorg en welzijn zonder lijnen. Gewoon bewoners en professionals die samen de zorg in de wijk regelen en vormgeven. Wij van ZONH willen er alles aan doen om u daarbij te helpen. We kunnen naar u luisteren, we kunnen u oplossingen aanreiken en u kunt met ons langs het strand lopen voor nieuwe ideeën en inspiratie. U kunt zelf in ieder geval beginnen door dit digizine door te nemen. Misschien is dat wel de eerste stap naar een optimalisatie van de zorg in de wijk.”

Strandwandeling
Langs het strand lopen om ideeën op te doen? De inmiddels traditionele strandwandeling van ZONH in 2015 is gepland op 10 september bij Castricum aan Zee. Het thema? Jawel: Zorg in de Wijk! Klik op deze link voor het gehele magazine van ZONH.

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *