Krijg netwerkzorg in de vingers: volg de masterclass

Krijg netwerkzorg in de vingers: volg de masterclass

Datum: 22 augustus 2019

De zorg van de toekomst is Netwerkzorg. Netwerkzorg staat of valt met goede samenwerking. Niet alleen binnen je eigen organisatie, maar juist met andere organisaties in de regio. Het realiseren van zorgnetwerken is niet makkelijk door de versnipperde financiering, data en organisaties. Het is belangrijk de valkuilen en succesfactoren te overzien. Wat je nodig hebt is een masterclass zorgnetwerken. En die is er nu!

Essenburgh Training & Advies heeft op basis van het Regenboogmodel en (inter)nationale voorbeelden de succesfactoren van zorgnetwerken in kaart gebracht.

Direct toepasbaar
In drie dagen leer je:

– Wat netwerkzorg oplevert
– Hoe je succesvol netwerkzorg organiseert
– Hoe je een business case voor netwerkzorg maakt

In de masterclass krijg je antwoord op deze vragen op basis van recente inzichten uit internationaal onderzoek. De theorieën zijn vertaald in hands-on tools die je meteen kan toepassen in de praktijk.

 

Programma
Drie dagen van 14.30 tot 20.30 uur – 3 blokken. Op 31 oktober, 14 november en 28 november

Extra’s
De masterclass maakt gebruik van verschillende hands-on tools om de inzichten in je eigen werkomgeving toe te passen. Super praktisch en 100% op maat gemaakt. Na afloop van de masterclass reeks is er een support-programma. Het support-programma geeft je de mogelijkheid ondersteuning te ontvangen van de trainers bij het in de praktijk brengen van je leerdoelen.

Meer informatie en eenvoudig inschrijven?
Ga naar www.essenburgh.com/netwerkzorg

 

(Artikel  i.s.m. Essenburgh Training & Advies. Foto: Shutterstock)

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *