Denk mee over kennisagenda langdurige zorg

Denk mee over kennisagenda langdurige zorg

Datum: 31 oktober 2018

Vilans maakt, in opdracht van VWS een ‘kennisagenda langdurige zorg’. Daarin komt te staan over welke onderwerpen zowel bestaande als nieuwe kennis nodig is om de zorg verder te kunnen verbeteren. Voor een goede invulling van de agenda is input vanuit de deskundigheid van professionals van belang. 

Voor goede zorg is ervaring én kennis nodig. Die kennis moet up-to-date zijn, zodat de cliënt de best mogelijke zorg en ondersteuning ontvangt. Maar van welke onderwerpen is nu écht kennis nodig. Daarvoor is de inbreng van ‘het veld’ onontbeerlijk.

Neem deel aan een focusgroep
Vandaar de oproep aan mensen die werkzaam zijn in de ouderen- of gehandicaptenzorg om mee te denken over wat er op de kennisagenda moet komen. Daartoe worden er focusgroepen georganiseerd. Na aanmelding ontvangt u een uitnodiging voor een focusgroep in uw regio. De precieze datum wordt dan ook bekend, maar is medio november. Deelnemers ontvangen reiskostenvergoeding en daarbovenop een vergoeding van € 50,-. Zie het aanmeldformulier.

Of deel digitaal je ideeën
Niet aan een focusgroep deelnemen, maar wel willen meedenken? U kunt uw ideeën  ook digitaal doorgeven. Dit kan door middel van de invulling van een top-drie van onderwerpen waar volgens jou meer kennis over nodig is in de ouderen- of gehandicaptenzorg.

(Foto: Shutterstock)

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *