Goede zorgverlening vraagt om ondernemerschap

Goede zorgverlening vraagt om ondernemerschap

Datum: 30 augustus 2018

Praktijkhouders en -managers komen op 5 en 6 oktober samen tijdens MedischOndernemen LIVE om de behoeften van de patiënt nog beter in te vullen én de praktijk gezond te houden.

Ook voor u!
MedischOndernemen LIVE is hét kennis- en netwerk evenement voor praktijkhouders en -managers in de eerstelijnszorg. Zowel startende als ervaren praktijkhouders en -managers die in een dag de ondernemerskant van hun praktijk centraal willen stellen, komen volop aan hun trekken in het gevarieerde programma. De centrale ligging van het beurs- en congrescentrum Expo Houten trekt bezoekers uit heel Nederland. MedischOndernemen organiseert MedischOndernemen LIVE in samenwerking met Founding Partners ABN AMRO, Infomedics en VvAA, en met beroepsverenigingen KNMT en het KNGF.

De beloftes van MedischOndernemen LIVE
Eigen pleinen voor tandartsen, huisartsen, fysiotherapeuten en overkoepelend het multidisciplinaire Verbindingsplein.

70 inhoudelijke sessies bestaande uit keynotes, praktijkcases, masterclasses en talks over samenwerken en ondernemen.

Een beursvloer met een mooie mix van 70 verschillende exposanten die u informeren over de laatste stand van zaken op het gebied van o.a. financiën, ICT, personeel en huisvesting.

Boeiende side events, zoals speciale seminars voor startende tandartsen en fysiotherapeuten, een seminar over positionering in het regionale netwerk, ontbijtsessies en nog veel meer.

De uitreiking van de Nationale Award voor Multidisciplinaire samenwerking en van het boek Beste Praktijken, een businessmodeldesign-kaartspel en een medische videoquiz.

Stel uw eigen dag samen
Met oog op uw drukke agenda kunt u kiezen voor een bezoek op vrijdag of zaterdag. Voor elke beroepsgroep is er een eigen keuzemenu met inspirerende plenaire presentaties van onder meer Joël Aerts, schrijver en adviseur over leiderschap. Verder kunt u deelnemen aan kleinschalige sessies in de vorm van talks, praktijkcases en masterclasses. Er is veel ruimte om te netwerken en te discussiëren op zowel het eigen plein (tandarts, huisarts en fysio) als op het multidisciplinaire Verbindingsplein. Zo vult u makkelijk een hele dag. Uiteraard kunt u uw programma ook zo indelen dat u in een halve dag de krenten uit de pap haalt.

Meld u(w collega’s) vandaag nog aan
Spijker uw ondernemersvaardigheden bij, wordt bijgepraat over relevante ontwikkelingen die de toekomst van uw praktijk bepalen, ontvang tips en tricks, ga in discussie en kom in contact met honderden vakgenoten én professionals uit andere beroepsgroepen.

Voor de lezers van ZorgenZ zijn er gratis toegangskaarten beschikbaar. Meld u aan met kaartnummer 66 via www.medischondernemenlive.nl/aanmelden.

 

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *