Elly Breedveld benoemd tot directeur/bestuurder Perspekt

Elly Breedveld benoemd tot directeur/bestuurder Perspekt

Datum: 26 augustus 2020

De Raad van Toezicht van Stichting Perspekt heeft Elly Breedveld benoemd tot directeur/bestuurder. Zij gaat het kwaliteitsinstituut dat waardegedreven en persoonsgerichte zorg stimuleert per 24 augustus leiden.

 

“Elly Breedveld heeft ruime ervaring binnen de gezondheidszorg en het sociaal domein, onder andere als programmamanager, strategisch adviseur en toezichthouder,” meldt Huybert van Eck, voorzitter van de Raad van Toezicht van Perspekt met genoegen. “Daarnaast is Elly Breedveld gepromoveerd op het terrein van concurrentie en marktwerking in de gezondheidszorg. Ook is zij opgeleid op het terrein van strategie, beleid en management in de gezondheidszorg in Rotterdam en Tilburg. Elly Breedveld is zeer betrokken in het continu verbeteren van mens- en cliëntgericht werken van organisaties en individuele personen, hetgeen ook Perspekt kenmerkt.

 

Als Raad van Toezicht zijn we gelukkig dat we voor Perspekt zo’n betrokken persoon als directeur/bestuurder kunnen aanstellen. Wij wensen Elly Breedveld veel succes in haar nieuwe functie. We zien in haar een waardig opvolger van Nicolien van den Berg en Christel Deckers, die in de afgelopen tijd Perspekt gebracht en gehouden hebben, waar Perspekt nu staat!”

 

Kwaliteit stimuleren

Kwaliteitsinstituut Perspekt heeft zich toegelegd op stimuleren en verantwoorden van kwaliteit vanuit een kenmerkende visie waarbij de zorgpraktijk, waarden en uitkomsten voor de cliënt centraal staan. Perspekt ondersteunt aanbieders van zorg en welzijn bij het werken aan continue kwaliteitsverbetering middels het PREZO kwaliteitssysteem en het narratieve kwaliteitsmodel PREZO Care.

Gerelateerde berichten

Author: Redactie

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *