Een beautybehandeling thuis: zo pak je het aan

Een beautybehandeling thuis: zo pak je het aan

Datum: 12 april 2021

Heb je wat uurtjes voor jezelf, dan kun je ervoor kiezen om jezelf eens lekker in de watten te leggen. Je huid en misschien ook je haar eens even lekker extra te verzorgen en te verwennen. Daarmee doe je jezelf op verschillende manieren een groot plezier. Niet alleen is zo’n beetje extra verzorging altijd mooi meegenomen, je komt er als het meezit ook nog eens lekker door tot rust.

 

Laat je het doen of doe je het zelf?

Een perfecte gezichtsbehandeling, die krijg je natuurlijk bij de schoonheidsspecialist. Net zoals de kapper het adres is waar je heen gaat als je je haar even tot in de puntjes wil laten verzorgen. Deze twee professionals regelmatig met een bezoekje vereren is dus zeker een aanrader. Niet alleen je huid en je haar knappen ervan op, ook jij, nadat je een uurtje even lekker hebt kunnen genieten om vervolgens nog mooier dan je al was naar buiten te lopen.

 

Maar ook buiten deze bezoekjes om kun je er natuurlijk zo nu en dan voor kiezen om jezelf eens extra te verwennen. Op momenten waarop je daar even aan toe bent, wanneer je huid en je haar wel even wat extra aandacht kunnen gebruiken, of wanneer je gewoon zin hebt om even helemaal nergens aan te denken, en lekker wilt tutten. Sluit jezelf dan rustig een uurtje op in de badkamer, en ga aan de slag met al die producten die je hier thuis voor kunt gebruiken.

 

Niet voor iedere dag, wel fijn

Voor de meeste mensen bestaat hun dagelijkse routine uit zaken als haren wassen, douchegel gebruiken, gezichtscrème smeren en misschien wat make-up. Prima, zo voor iedere dag. Maak je er echter een verwendagje van, en ga je voor de beautybehandeling aan huis, dan pak je juist eens die producten die je normaal laat staan. Ga je onder de douche aan de slag met een scrub, om al die dode huidcellen eens goed van je lijf te verwijderen. Was je je haar niet alleen, maar laat je erna een haarmasker even zijn werk doen.

 

Ook besteed je natuurlijk extra aandacht aan je gezicht. Gebruik eens een goede peeling, gevolgd door een oogmasker om de extra tere huid rondom je ogen te verwennen. Breng daarna met een gezichtsroller een serum en een crème aan op je gezicht, eentje die past bij je huidtype en bij wat je op dat moment nodig hebt. Neem er lekker de tijd voor, en smeer de boel er niet alleen snel op zoals je dat gewend bent, maar geniet ervan. Wedden dat je een uur later als herboren de badkamer uit komt gelopen?

Gerelateerde berichten

Author: Redactie

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *