Communicatie over Digitale Kracht

Communicatie over Digitale Kracht

Datum: 10 oktober 2015

musuem_zoor_communicatie_zorgenzOp 3 november a.s. wordt in Den Haag het symposium Digitale Kracht in de eerstelijnszorg gehouden. Organisator is de SHL Groep, in samenwerking met haar partners de Stichting Haagse Gezondheidscentra, PharmaPartners en VitalHealth Software.

Onder de inspirerende leiding van hockeycoach en voormalig huisarts Tom van ’t Hek nemen sprekers hun publiek in het Museum voor Communicatie mee langs de mogelijkheden van de digitale kracht in de eerstelijnszorg. Anne van Popta, algemeen directeur SHG-Groep, Dorinda van Oosten, managing director PharmaPartners New Business, Laurens van der Tang, CEO VitalHealth Software en Astrid van der Put, Raad van Bestuur SHL-Groep heten de bezoekers welkom. Daarna licht Ron Herings, directeur Pharmo Instituut, toe hoe meer kwaliteit van zorg tegen lagere kosten gerealiseerd kunnen worden met behulp van data-analyse.

ICT geïntegreerd in werkprocessen
Vervolgens belicht Astrid van der Put aan de hand van een E-game de wereld van Diagnostisch Toets. Informatiedeling zit in de kern van de dienstverlening van eerstelijns diagnostische centra: data en uitslagen van onderzoeken worden ingezet om doelmatig gebruik van testen te bevorderen. Waarna huisarts Thijs Backus van de SHG laat u zien hoe ICT is geïntegreerd in de dagelijkse werkprocessen in zijn praktijk en wat de data-analyse oplevert voor hem en zijn patiënten. Pim Ketelaar, Health Innovator bij Vital Innovators en bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor eHealth, praat de zaal in het Museum voor Communicatie bij over de toekomst van (web)technologie en de kansen die deze technologie biedt voor de zorg. Herkenbare praktijkvoorbeelden van online dienstverlening en zelfmanagement komen van Ivo Mol, projectleider zorggroep Zorroo, en Frank van Summeren, projectleider zorggroep Chronos. Hoe start je dit op? Welke hobbels moeten genomen worden?

Ga hier naar het programma van Digitale kracht in de Eerstelijnszorg.
Datum: 3 november; tijd 15.00 – 20.00 uur inclusief walking dinner; locatie Museum voor Communicatie in Den Haag.
Ga hier naar het Aanmeldformulier.

(Foto: Museum voor Communicatie)

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *