Bijeenkomst voor aanstaande praktijkhouders

Bijeenkomst voor aanstaande praktijkhouders

Datum: 1 oktober 2018

Een huisartsenpraktijk starten of overnemen is een grote stap. En vaak willen aanstaande praktijkhouders dat ook niet alleen doen. Alleen: hoe kom je aan een goede partner? Wagro Groningen organiseert in samenwerking met ELANN/ROS de bijeenkomst ‘Meet your mate’. Deze is specifiek gericht op duovorming.

Op 16 oktober a.s. kunnen geïnteresseerden kennismaken met gelijkgestemden. Zo kunnen aanstaande praktijkhouders mogelijk een potentiële maat vinden om samen in de nabije en verdere toekomst een praktijk over te nemen. De avond start met een aantal stellingen om ieders ideeën over een huisartsenpraktijk te verkennen en een boost te geven. Hoe wil je praktijk voeren, wat vind je belangrijk in je dagelijkse werk, en welke toekomstige ontwikkelingen passen bij jou?

Kennismaken
Daarna is er de mogelijkheid om ‘onder het genot van’ één-op-één verder te praten. De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die in de toekomst een praktijk zou willen overnemen of wil starten en daarvoor graag gelijkgestemden wil ontmoeten. Nu? Volgend jaar? Over 5 jaar? Dat maakt niet uit, juist het kennismaken staat deze avond centraal.

Zie de berichtgeving bij ELANN/ROS hierover.

Inspirerende werving
Het valt niet mee om voor de provincie Groningen voldoende huisartsen te werven. ELANN/ROS maakt zich daar hard voor. Naast de bijeenkomst waar aankomende praktijkhouders elkaar kunnen ontmoeten, heeft ze ook een busreis georganiseerd voor bijna afgestudeerde en startende huisartsen. Zie het artikel in ZorgenZ:  aankomende huisarts: maak kennis met het Groninger platteland

 

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *