Bestuursdagen JVEI: externe oriëntatie

Bestuursdagen JVEI: externe oriëntatie

Datum: 1 maart 2016

universiteit_twente_zorgenzTECHNOLOGISCHE INNOVATIE EN STRATEGIE – Net als vorig jaar organiseren Dite Husselman en Marc Bruijnzeels van het Jan van Es Instituut de Bestuursdagen. Ze zijn gericht op visievorming en strategieverkenning. Op 18 en 19 april gaat het in het Twentse De Lutte over medische technologie, big data, ICT, point of care, sociale media en consumentenplatforms.

De ontwikkelingen in de digitale wereld gaan snel en het is volgens de organisatoren duidelijk dat de eerstelijnsgezondheidszorg onder druk van deze ontwikkelingen zal veranderen en mogelijk fundamenteel zal transformeren. Wat betekent dit nieuwe design voor het werk van de professionals, wat is de impact op hun organisaties en welke effect heeft dit op de patiënten? Zijn de eerstelijns organisaties bij machte om hun strategie hierop aan te passen?

Tweedaagse in Twente
Technologische innovatie en strategie, dat is het thema voor de strategische Bestuursdagen van het Jan van Es instituut. Deze tweedaagse bijeenkomst is bedoeld voor bestuurders, toezichthouders, huisartsen en directeuren van eerstelijns organisaties en eenieder die hierbij op strategisch niveau is betrokken. De ervaring bij het JVEI heeft geleerd dat het deelnemen met twee mensen uit de top van een organisatie effectiever is. Tijdens de Bestuursdagen wordt een bezoeken gebracht aan het Experimental Centre Technical Medicine van de University of Twente, waar twee colleges worden gegeven.

Gerenommeerde sprekers
De Bestuursdagen vinden plaats in het landgoedhotel De Wilmersberg in De Lutte (Twente). De volgende sprekers zullen aanwezig zijn: Wim de Ridder, David Langley, Ingrid Vliegen, Mathilde Hermans, Lester Wold, Michiel Genuchten, Ronny Mans, Dan Hoevenaars, Esther Talboom, Harmen Bijwaard en Ben van der Burg. De data en tijden zijn: maandag 18 april van 10.30 – 19.00 uur met aansluitend diner, dinsdag 19 april 2016 van 09.00 – 15.30 uur. KLIK HIER voor het programma en aanmelding.

(Foto: Universiteit Twente)

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *