Arts en Zorg verder met Promedico-ASP

Arts en Zorg verder met Promedico-ASP

Datum: 17 mei 2015

arts_en_zorg_en_promedico_zorgenzIn zijn interview deze maand op Zorgenz kondigde directeur Amon van den Borg verdere online activiteiten bij Arts en Zorg aan. Nu kiest de organisatie vanaf eind 2015 voor één HIS met real time data access: Promedico ASP.

Alle gezondheidscentra van Arts en Zorg stappen eind 2015 over op het Huisartsinformatiesysteem Promedico-ASP. Volgens Amon van den Borg passen de flexibiliteit en innovatieve eigenschappen van deze HIS volledig bij de ambities van de zorgaanbieder. Nu maken de centra nog gebruik van vier verschillende HIS’en.

Flexibiliteit
“Uit onderzoek blijkt dat deze HIS het beste past bij onze behoeften en ambities”, zegt Van den Borg. “Promedico is bereid te investeren in het meest flexibele en gebruiksvriendelijke HIS en beseft dat je alleen met een open structuur alle informatie snel kunt delen. Daarnaast is deze HIS web based en zijn we in de toekomst verzekerd van real time data access. Daarmee wordt aan de belangrijkste voorwaarde voldaan om in de toekomst alle informatie – ook uit andere systemen – direct beschikbaar te maken voor de huisarts.”

(Foto: Dit voorjaar ondertekenen Arts en Zorg en Promedico ICT op de golfbaan de samenwerkingsovereenkomst.)

 

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *