Apothekers en artsen samen op studiereis naar China

Apothekers en artsen samen op studiereis naar China

Datum: 18 april 2019

Success Travel organiseert van 31 augustus tot en met 9 september a.s. een reis naar China voor artsen en apothekers. Iedere cursusdag begint om 08.00 uur en eindigt om 13.30 uur, zodat er vervolgens genoeg tijd is om mee te doen met de excursies of om op eigen gelegenheid de omgeving te verkennen. Studiepunten verdienen en tegelijkertijd een eeuwenoude cultuur ontdekken, dat kan als u deze reis boekt. U ontmoet collega’s, doet inspiratie op, krijgt nieuwe inzichten en collegiaal advies in een bijzondere omgeving.

Er is sprake van personeelstekort. Maar hierdoor wordt de positie van de apotheek en huisartsenpraktijk als bron van kennis en voorlichting niet echt versterkt. Hoe kunnen we, ondanks een soms hectische situatie, toch excelleren? Hoe kunt u uw werkplezier en vakmanschap maximaliseren? Dat komt allemaal aan bod. Denk bijvoorbeeld aan het in in kaart brengen van de gewenste en ideale situatie van uw praktijk en coaching.

Reis
Het is een volledig verzorgde reis vanuit luxe vijfsterrenhotels. U gaat de hoogtepunten van zowel Beijing als Shanghai ervaren. U krijgt een beeld  van werken en de gezondheidszorg in China.

Waarom China?
De keuze om een studiereis te organiseren naar China is omdat dit land qua gezondheidszorg een land is dat zich beweegt van 1950 richting 2030. Soms ouderwets, soms hypermodern. Wist u dat er bijna 1.000.000 apothekers zijn in China? En dat zij moderne farmacie combineren met eeuwenoude wijsheden? U gaat het allemaal zien en meemaken! Uw trainer, Peter Felen, is onder meer adviseur van de Chinese overheid en zal u zeker vele voorbeelden geven van de huidige gezondheidszorg.
In het bijzonder is deze reis geschikt om met uw partner te komen omdat er tijdens het cursusgedeelte voldoende mogelijkheden zijn voor de partners om nog wat extra sightseeing te ondernemen.

Inhoud en accreditatie
Er is voor 20 punten accreditatie aangevraagd voor zowel apothekers als voor huisartsen. Als u met Success Travel reist, heeft u gelijk een platform waarin u uw collega’s beter leert kennen!

Meer weten over deze vernieuwende accreditatiereis? Bekijk hier de brochure. Meer informatie vindt u ook op www.successtravel.nl.

 

(Advertorial)

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *