Startbijeenkomst Vitaal Thuis in de wijk

Startbijeenkomst Vitaal Thuis in de wijk

Datum: 7 juni 2018

Datum | Tijd
Datum(s) - 07/06/2018
13:00 - 17:00 uur

Locatie
Landgoed Groot Zonneoord


Smart homes die de mantelzorger een bericht sturen bij afwijkend energiegebruik van vader of moeder. Slimme lantarenpalen die met betere verlichting. Nierdialyse thuis of om de hoek in het gezondheids- of buurtcentrum. Is dit over 10 jaar normaal?

Vitaal thuis leven in eigen wijk is dankzij o.a. ICT, e-health en verduurzaming van de gebouwde omgeving vaker mogelijk. De zorg kan zich verplaatsen van de wachtkamer naar de woonkamer. En van verpleeghuis naar thuis, in eigen wijk. Langer thuis wonen, met zorg en ondersteuning eigen omgeving, sluit aan bij wat mensen kunnen en willen. Het draagt bij aan eigen regie, zelfredzaamheid en ‘samenredzaamheid’. Deze wijk moet dan echter wel ‘levensloopbehendig’ zijn.

VitaValley heeft  het initiatief genomen voor programma ‘Vitaal Thuis in de wijk’, waarin we met alle stakeholders de krachten bundelen om te komen tot toekomstbestendige, duurzame en levensloopbestendige woningen en wijken. Op donderdagmiddag 7 juni vindt de startbijeenkomst plaats in Ede.

Zie het conceptprogramma. Aanmelden kan via deze link tot 17 mei a.s.

 

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *