Congres geïntegreerde zorg tussen eerste en tweede lijn

Congres geïntegreerde zorg tussen eerste en tweede lijn

Datum: 16 november 2018
Kaart niet beschikbaar

Datum | Tijd
Datum(s) - 16/11/2018
08:45 - 17:00 uur


Dit congres over geïntegreerde zorg tussen eerste- en tweede lijn wordt georganiseerd door de Guus Schrijvers Academie. Het heeft als titel: ‘Realisatie van de hoofdlijnenakkoorden; de juiste zorg op de juiste plek’

Hoe worden de 450 miljoen transformatiegeld uit het Hoofdlijnenakkoord besteed? Gaan zorgverzekeraars samenwerken bij zorginnovaties en ook congruent inkopen? Welke goede projecten en initiatieven zijn er om de zorg en de zorglocatie beter af te stemmen op de patiënt? En hoe kun je deze nieuwe zorginnovaties opschalen en implementeren? Deze (en andere) vragen staan centraal op het congres over over geïntegreerde zorg tussen eerste- en tweede lijn op 16 november 2018 in Utrecht. Er zijn plenaire voordrachten, doelgroepgerichte parallelsessies, workshops en flitspresentaties.

Het congres is voor zorgprofessionals, zorgmanagers, bestuurders, beleidsmedewerkers, zorgverzekeraars, onderzoekers, projectleiders,organisatieadviseurs, beleidsambtenaren, brancheorganisaties, patiënten-groeperingen en alle anderen die op zoek zijn naar mogelijkheden om van de juiste zorg op de juiste plek een succes te maken.

Meer informatie
Voor het programma, de sprekers en het inschrijfformulier, kijk op de congrespagina. De deelnemerskosten bedragen € 320 (btw-vrij). Accreditatie wordt aangevraagd. Voor vragen: bel of mail Petra Schimmel, secretariaat@guusschrijvers.nl, 06-53370437.

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *