Proscoop organiseert masterclasses

Proscoop organiseert masterclasses

Datum: 14 december 2018

Op safari in de zorg en het sociaal domein! Proscoop organiseert volgend jaar een serie van zes masterclasses voor iedereen die een brede en geïnspireerde kijk op zorg en welzijn wil. Thema’s zijn: wat kunnen we doen aan het bevorderen van eigen verantwoordelijkheid en samenredzaamheid, aan preventie in diverse levensdomeinen en aan het voorkomen van onnodige zorg? Hoe integreren we versnipperde zorg door netwerksamenwerking? En hoe ontregelen we de zorg, voeren we zorg op de juiste plek uit en creëren we systemen die deze ontwikkelingen niet remmen maar steunen?

De masterclasses zijn bedoeld voor het brede netwerk van relaties en netwerkpartners van Proscoop die zich bezig houden met de zorg of het sociaal domein. Ze staan open voor uiteenlopende betrokkenen: van professionals tot bestuurders, van managers in de lijn of van programma’s. Kortom het is toegankelijk voor iedereen die nieuwsgierig is, geïnspireerd wil worden en die de overtuiging heeft dat hij op zijn eigen plek een verschil kan maken.

Iedere sessie kan afzonderlijk worden gevolgd, maar het is ook interessant om de serie in zijn geheel te volgen; er worden verschillende niveaus geadresseerd, waarbij van macroniveau wordt toegewerkt naar microniveau.

Programma:
17 januari: Kansen voor zorgtransformatie
7 februari: Anders denken, doen en organiseren
7 maart: Voor zorg op de juiste plek en netwerkzorg
28 maart: Learning Labs, voor praktijkleren
18 april: Van anders denken naar anders doen
9 mei: Leef, help en verwonder

Kijk hier voor het uitgebreide programma.

Kosten
Per masterclass: 49 euro
Serie van 6 masterclasses: 199 euro

U kunt zich hier aanmelden.

 

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *