Gevraagd voor sociale kaart: GLI-aanbieders

Gevraagd voor sociale kaart: GLI-aanbieders

Datum: 8 december 2018

De invoering van de GLI per 1 januari 2019 is een feit. Vanaf die datum komen patiënten op het spreekuur die gaan vragen naar de GLI. Wat nog niet vaststaat, is welke zorggroepen contractafspraken hebben gemaakt met een van de drie beweegprogramma’s en welke zorgprofessionals de GLI gaan uitvoeren. Arts en Leefstijl is gestart met een sociale kaart. Biedt u ook een GLI–programma? Geef dit dan door, zodat dit kan worden vermeld op deze sociale kaart. 

De eerste versie van de sociale kaart is gepubliceerd op de website van Arts en Leefstijl. Deze geeft aan welke zorggroepen contractafspraken hebben gemaakt en welke zorgprofessionals hiermee aan de slag gaan. Arts en Leefstijl doet de oproep aan zorgverleners om bij de eigen zorggroep na te vragen welke contractering met een van de beweegprogramma’s er komt. Het gaat om COOL, Slimmer of de Beweegkuur.

Aanmeldingen gevraagd
Om de GLI straks aan zoveel mogelijk patiënten te kunnen doorverwijzen, is het van belang dat de sociale kaart zo actueel en compleet mogelijk wordt ingevuld. Dus: bent u of kent u een zorgverlener of een zorggroep die een van de GLI-programma’s aanbiedt, geeft dit dan door aan info@artsenleefstijl.nl.

 

(Foto: Shutterstock)

 

 

Gerelateerde berichten

Author: Zorgenz

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *